Loading...

H-sector program (software) za hotele, mali hotel, kampove, apartmane kao i privatne iznajmljivace

Novi proizvod Luna.Com IT inženjeringa pored programa za ugostiteljstvo POS Sector je H SectorTM. Software čiji je zadatak da olakša rad hotelskim službenicima te vlasnicima apartmana i kampova.

Važno je naglasiti da ni restorani ni barovi nisu ostali zaboravljeni jer je H Sector u radu povezan sa programom za ugostiteljstvo POS Sector (Fiskalne blagajne POS Sector)

H Sector može bilježiti maksimalno vrijeme iskorištenosti i najbolje cijene u toku rezervacija.Ovakav napredan, jednostavan i funkcionalan program čini vam managment pravim zadovoljstvom.Program korisnicima omogućuje prebacivanje između profila za pregled stanja rezervacija u drugim sobama, takođe je moguće pregledati cijeli kat u vremenskom i prostornom načinu rada.

H Sector će vam donijeti maksimalnu iskorištenost a minimilizirati neuspjeh.Prateći želje svakog klijenta pojedinačno i bilježenje njegovih osobina pomaže vam da nastavite uspješnu suradnju sa svojim klijentima.Svi podaci su zaštićeni šiframa radi zabrane neovlaštenog ulaza.Program će sve vaše spremljene podatke sačuvati i pohraniti.

 

Demo verziju saljemo na upit.

info e-mail: luna@lunacom.ba