Loading...

Iz LunaCom radionice

Proteklih mjeseci radili smo na više različitih projekata različite tematike i sektora, od novih web projekata do novih poslovnih ostvarenja. Detaljnije pročitajte u nastavku teksta.

 POS Sector je proširio svoje tržiste te sada sem BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore postaje prisutan i na tržištu Njemačke te novog kontinenta Afrike. Iz Web radionice izašli su vani kompletan redizajn kablovskog operatera Monet koji osim novog izgleda portala, sada na jednom mjestu ima objedinjenu cijelu ponudu (Monet internet te Monet TV).

Vani je i web aplikacija za područje upravljanja radiofrekvencijskim spektrom za Regulatornu agenciju za komunikaciju BiH. Web sajt “IDEJA dizajn” firme za izradu i uređenje enterijera u zadnjoj je fazi izrade kao I Agregator Gobuzz.it za Google servis Buzz. te camping mostar

Proširili smo svoju djelatnost na izradu Facebook aplikacija , a iz software-ske radionice raduju se završetku dvije aplikacije po narudžbi. Sve u svemu radili smo punom parom proteklih mjeseci te očekujte svakako nove informacije o razvoju iz software-ske i web radionice.

  • Ocijenite članak