Loading...

Iz LunaCom radionice

Iz LunaCom radionice

Zadnjih šest mjeseci radili smo punom parom. Nizali su se projekti za projektom,a fokus našeg rada predstavit ćemo vam u narednom tekstu.

Jedan od web projekata koji je završen u ovom vremenu je i web aplikacija za Regulatornu agenciju za komunikaciju - RAK. Namjena ove web aplikacije je upravljanje RF Spectrom i uvezivanje ka EFIS aplikaciji. Web aplikacija je urađena u 4 jezičke verzije (engleski, bosanski, hrvatski i srpski – pri čemu su prva 3 na latiničnom, a srpska jezička verzija na ćiriličnom pismu).

Slijedeći projekat na kojem se trenutno i dalje radi je izrada fiskalne blagajne POS Sector. za Hrvatsku, kao i širenje distribucije POS Sector-a na njemačko tržište Kassensoftware POS Sector te za englesko govorno područje Point of Sale Software for restaurants and bars POS Sector  zatim za Sloveniju Davčna blagajna POS Sector U izradi su svi segmenti projekta od web stranice, animacija, programiranja pa sve do brendiranja ovog proizvoda. Trenutno je u fazi paralelno sklapanje svakog navedenog dijela kao i testiranje aplikacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadogradnja informacionog sistema obrtnog registra - ISOR za Federalno ministarstvo razvoja poduzetništva i obrta - FMRPO je treći važniji projekat u ovom periodu. 

 

 Ovo su važniji projekti koje možemo izdvojiti za protekli period. O svakom od ovih projekata napisat ćemo više informacija u narednim novostima iz LunaCom radionice.