Loading...

Neosoft Computers i Lunacom IT potpisali ugovor o ekskluzivnoj distribuciji POS Sector-a

Neosoft Computers prvi certificirani zastupnik za promet fiskalnih sustava u FBiH i tvorac POS Sector software-a LunaCom IT inženjering, potpisali su ugovor o ekskluzivnoj distribuciji POS Sector-a Neosoft Computers-a i njegovih partnera.

 Poslije uspješnih fiskalizacija i integracija fiskalnih rješenja u regionu kako proizvoda Neosoft Computers tako i fiskalnog programa POS Sector u zajedničkom nastojanju da korisnicima omoguće najkvalitetnije kompletno rješenje fiskalnog hardware-a i fiskalnog software-a, te kao preporuku svojim distributerima i krajnjim korisnicima potpisan je ugovor o ekskluzivnoj distribuciji fiskalnog programa za ugostiteljstvo  POS Sector.

Od sada uz proizvode Neosoft Computers u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici kao i kod Neosoft Computers distributera u mogućnosti ste pronaći fiskalni program za ugostiteljstvo POS Sector.

Jednostavno, kompletno na jednom mjestu riješit će te kupovinu, održavanje i servisiranje uređaja i programa koji u svemu zadovoljavaju vaše potrebe i naložene fiskalne zakone i pravila FBiH.

www.possector.com 

http://www.nsc-fiscal.com/