Loading...

Hardware >> CITAQ >> Peripherals >> Fiskalni pisač ERP STAR SP700R

Fiskalni pisač ERP STAR SP700R

Fiskalni pisač ERP STAR SP700R je napredni matrični pisač, kojeg odlikuju izuzetna kvaliteta, te brzina ispisa i jednostavnost korištenja.

 


Zbog svog praktičnog i kvalitetnog estetskog dizajna, SP700R predstavlja moderno i praktično rješenje za rad na blagajni.
Linije otporne na mrlje dizajnirane su tako da odbijaju više tekućine i ostataka od drugih današnjih pisača.

 

 

 

 

 

 

GPRS terminal SIM305


GPRS terminal je kompaktan, mobilan i jednostavan uređaj za uporabu. 
Namjena mu je prikupljanjepodataka iz memorije fiskalnog uređaja i slanje istih na FTP server (server Poreske uprave) koristeći GPRS usluge operatera mobilne telefonije.

 

 

 

 

 

 Displej za kupca

Tip displeja je VFD, alfanumerički, sa 20 karaktera po liniji. Prikaz je u dvije linije i ispis je latinični i ćirilični.
Na displeju se vizuelno prati evidentiranje prometa, storniranje evidentiranog prometa, reklamiranje prometa i storniranje reklamiranog prometa.

Fiskalni pisač automatski detektira i testira prisustvo displeja, ukoliko se pojavi problem sa displejem, pisač takvo stanje automatski registruje, te onemogućava daljnje evidentiranje prometa.

 

 ELINK driver/ aplikacija

ELink driver je nezaobilazan software uz fiskalni pisač ERP STAR i GPRS terminal SIM 305. Služi za prevođenje tekstualnih komandi (fajlova) u komande razumljive pisaču.

Radi na svim verzijama Windowsa i nije potreban .NET Framework. Ima integriranu prodaju, pregled elektroničkog žurnala i ispis duplikata dokumenata. Driver radi u pozadini i interaktivno komunicira sa fiskalnim uređajem i u sekundi detektuje sve moguće probleme (kvar na pisaču, greška u komunikaciji sa pisačem, greška u displeju, nedostatak papira, popunjenost fiskalne memorije i memorije elektroničkog žurnala...) 

Ispis svih dokumenata i unos podataka implementirani su i na latiničnom i ćiriličnom pismu.

Više informacija o fiskalnim proizvodima možete pogledati na web stranici generalnog proizvođaca ERP Cosulting-a 

 

 

  • Ocijenite članak